társasházkezelés

A társasházkezelés

A társasházkezelést kiváló kapcsolatteremtő és problémamegoldó képességgel végzem, és végzik kollégáim is. Tevékenységünk kiterjed a teljes körű pénzügyi finanszírozás lebonyolítására (pl. kifizetjük a számlákat, megszervezzük a karbantartást, leolvassuk a mérőket, megszervezzük a kazánüzemeltetést), amelyről a társasháznak évente beszámolunk, ezenkívül évközben papír alapú és internetes tájékoztatást is kapnak a tulajdonosok. A társasház érdekében pályázati feladatok koordinálása, műszaki tevékenység végzése, tulajdonosi igények kiszolgálása, számvizsgáló bizottságokkal történő kapcsolattartás is szerves része a munkánknak.
Go to Társasházkezelés

Társasházkezelés

Társasházkezelés során biztosítom a társasház könyvelését, üzemeltetési feladatainak megszervezését, és a közösségi döntések érvényre juttatását. Elvégzem a hátralékok kezelését, és szükséges társasházi adminisztrációt. Fogadó órával is állok rendelkezésre.

Go to ajánlatkérés

ajánlatkérés

Személyre szabott ajánlatot tud kérni egy kattintással. Az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozom és válaszolok rá. Munkám a megbízhatóságra és a gyorsaságra épül, így minden esetben mérlegelem a távolságot, a kapcsolattartási lehetőségeket.

Go to Hibabejelentés

Hibabejelentés

A gyors intézkedés érdekében a két gyakori hibánál, amelyek nagyon meg tudják nehezíteni a társasházi életet, gyors segítséggel állok a tulajdonosok rendelkezésére. A közös területen azonnali hibaelhárítást igyekszem biztosítani, a nyugodt társasházi életért.

Go to Társasház Blog

Társasház Blog

Munkám során folyamatosan találkozom a társasházkezelés érdekességeivel, járok konferenciákra, továbbképzésekre. Az itt szerzett tapasztalatok esszenciáit osztom meg az írásaimban, hogy a társasházak iránt érdeklődők megismerhessék.

Találja meg könnyen az információkat:

A Társasház Blog olyan írásokat, véleményeket tartalmaz, amelyek fontosak lehetnek az Ön számára is. A társasházkezelés minősége az Ön egyik legnagyobb vagyontárgyának, a lakásának az értékét csökkentheti vagy növelheti. Foglalkozzon vele, érdemes. Én és kollégáim azokért dolgozunk, akik lakóközösségben, így társasházban élnek.

Kollégáim a társasházkezelésben

A társasházkezelés egy csapatmunka, kellenek hozzá a szakemberek és a tulajdonosok is. A társasházkezelésben jártas szakembereket tudom biztosítani a közösség számára a nyugodt hétköznapokért. Azokért dolgozunk, akik lakóközösségben élnek.

Polgár Zoltán

Társasházkezelő
Munkám során több mint 750 társasházzal volt kapcsolatom, mint banki finanszírozással foglalkozó szakember és tulajdonosi képviselő egy minisztérium megbízásából.

Derzsi-W. Krisztina

Adminsztráció és könyvelés
Több mint 10 évet dolgoztam ügyvéd mellett jogi asszisztensként, valamint több mint 5 éve foglalkozom társasházi könyveléssel, és irodai adminisztráció vezetésével.

Fenyvesi Ferenc

Műszaki feladatok
Több éve foglalkozom villanyszereléssel, és társasházi gondnoki feladatok elvégzésével. Műszaki átadás-átvételénél a társasházi érdekeket érvényesítem.

Dr. Sudár Miklós

Ügyvéd, társasházi jogi ügyek
Társasházi joggal kapcsolatos tanácsadás. Társasházi közgyűlésen való képviselet. Alapító Okirat és SzMSz szerkesztése és ellenjegyzése. Házirend készítése. Mediáció. FMH.

Kérje ajánlatunkat. Megválasztásunk esetén 60 napos próbaidőt biztosítunk. Kezelési díj visszafizetéssel.

Friss bejegyzések

Jó döntést hoz, ha felveszi velem a kapcsolatot!

Sikeres csapatmunka = Sikeres társasházkezelés = Siker az Ön társasházában is. Azokért dolgozunk, akik lakóközösségben élnek.

    Üzenet (kötelező):